понеделник, 23 декември 2013 г.

Като ще разследваш парите на другите, първо разкажи за твоите спонсори!




След като обвини всичките си противници в корупция и всевъзможни други грехове, Николай Бареков заплаши да разследва по-обстойно самия Станишев. Разбира се, това е крайно наложително, обаче ме притеснява защо Бареков не говори и упорито избягва въпроси за неговите спонсори? Цяла партия е направил, сам се хвали с новооткритите офиси по градове. Всичко това са огромни разходи, които няма как да финансираш от заплата, спестявания или друго подобно. Следователно някой дава пари. Кой е той? Защо Бареков мълчи?

Съвсем културно попитах на едно място, но някакъв профил ми отвърна, че злобея. Обърнах му внимание: не правя нищо, което самият Бареков да не прави и помолих за разяснение защо той може да разследва, когото поиска, но да направят същото с него е забранено? Отговор не последва. Така съвсем логично стигнах до заключението: никой няма право да задава неудобни въпроси на бившия журналист, настоящ политик и бъдещ премиер (по собствените му думи и мечти) Николай Бареков.

Tова ли е България без цензура? Вадиш мръсните дела на други, доказани или не, но твоите никой да не закача. Справедливост ли го наричате? Сваляне на завеса? А кой ще свали завесата на барековите тайни?





2 коментара:

  1. Логични въпроси. Вярваш ли, че ще си каже?
    Този номер продължава повече от двайсет години. Посочват другите, но не и себе си. Всеки обвинител се представя за "чист". Естествено няма как да повярваме.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Бареков е нещо като лоша версия на видяното досега. Същите номера и избягване на неудобни въпроси или събеседници, но някак просташки го прави. Грозно е.

      Изтриване