петък, 6 декември 2013 г.

Eжедневен расистки терор над белите в ЮАР

От 1994 година след като апартейда падна до ден днешен в ЮАР, държавaта се е превърнала в олицетворение на злото срещу белия човек. Десетки хиляди фермери са загубили живота си по отвратително брутален начин.

От 1 май 2012 г. до 30 Април 2013 г. е имало 304 атаки, 463 жертви, 169 убити, 21 изнасилени.

От 1994 г. повече от 60 000 бели южноафриканци са били убити, от които над 4000 са били търговски фермери. Точните цифри е много трудно да бъдат показани тъй като истинският размер на този геноцид е прикриван от световният елит и тъй като полицията в Южна Африка не се явява на повечето от убийствата, които се извършват. Също така няма официални описания дали жертвите са бели или черни в записите на престъпленията.

Реално в ЮАР има дневно над 50 убийства от падането на апартейда. Каква “ирония”, нали? Черните граждани били освободени от белите расисти и сега станала една от най-престъпните държави в целия свят. От 1994 г. до 2013 г. излиза, че са били убити над 350 000 човека, така че не е трудно да си представим, че са били убити зверски над 60 000 бели.

Нека пак погледнем: бялото население на Южна Африка е било 4 434 697, според официалното държавно преброяване през 1996 г., повече от 400 000 бели южноафриканци са напуснали страната – може да се изчисли, че близо 2% от белите южноафриканци са били избити по време на 18 годишната демокрация.
Има много хора, които се занимават с разследването по убийствата над бели хора в ЮАР. Техните доказателства и показвани публично факти са потресаващи, много показателни за “това”, което влиза в ЕС. Спомнете си зверското разкъсване с ножове на младия войник на улицата в Англия.

Сравнете това с убитите 7 518 чернокожи човека от правителството на апартейда, което на процент е около 0.02% от цялото чернокожо население. Както се казва -просто няма място за сравнение. Сега белите се избиват по улиците пред минувачите в много случаи, а и самите минувачи се включват в убийтвото, както е било заснемано на видео в много случаи.

Ако някой ви попита, колко чернокожи са убили белите в ЮАР, то тогава можете спокойно да отговорите, че черните са избили 100 пъти повече бели през последните 63 години. И ви гарантираме, че са ги избивали по особено жесток и варварски начин. Въздържаме се да публикуваме видео материал, и снимки поради нормите на тази мрежа, но при първа възможност обещаваме да напишем повече по темата.

Престъпленията продължават с пълна скорост днес и не се вижда техния край.

Нека бог да пази белите южноафриканци!

.......................................................................

Матералът е от Anonybulgaria.wordpress.com
Там ще видите потресаващи снимки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар