неделя, 24 ноември 2013 г.

Златките – осмото чудо на света





Както знаете във Facebook има страница на Big Brother. Преди малко се разходих из нея и ми направи впечатление, че под всяка публикация задължително има негативен коментар срещу Джийсън и Пенка и до него призив в полза на двете Златки. Първото е нормално. Двамата конспиратори минаха всички граници и дори започвам да се притеснявам, че ще направят нещо непоправимо, ако продуцентите не се намесят.

Учуди ме второто. Откъде толкова фенове на двете Златки? С какво друго са известни освен с външен вид? Аз лично не харесвам черната като жена, но айде, нека и тя е хубава – повечето хора явно го мислят, а и да не вземе пак да се разплаче.


 

Други способности или успехи да имат? Cериозно питам. Може да съм пропуснал. Аз знам само за плеймейтските им изяви, което изобщо не е достатъчно за да им отварят всяка врата. Ето защо допуснах, че вероятно имат научни или спортни постижения, може би книга са написали. Нещо такова. Hякой знае ли? Защото аз наистина съм объркан.

Ако цялата еуфория е само заради голите им снимки, то аз съм потресен. Продължим ли в същия дух, не е далече денят, когато българският президент ще се казва Златка – Димитрова или Райкова. Тази мисъл ме притеснява сериозно. Би трябвало да покажем по-сериозни критерии, тъй като думите “Красотата ще спаси света” звучат хубаво, но понякога трябва  да се покаже и  интелект.


3 коментара:

  1. Tук се смях :-DD

    Какви фенове имат?
    По заведенията ги гледат с подигравка, а във Фейса са техни приятели с фалшиви профили.
    Опитват да ги изкарат егати големи звезди. Не им връзва. Ама хич!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Жал ми е за държава, където известността зависи от голите снимки. Още по-тъжно е, ако става дума за моята родина.

      Изтриване
  2. За Златка мутресата ли става дума? Всички знаем какви мръсотии правеше докато беше с мутрите. Хората излизаха, когато я видеха понеже е доста извратена. Спокойно може да се мери с Жоро Илиев и Бай Миле по извращения и гаври с невинни хора.

    ОтговорИзтриване