понеделник, 20 януари 2014 г.

Рекетьорите се завръщат



От няколко години насам фирмите за събиране на дългове никнат като гъби. Cигурно е следствие от това, че лошите кредити стават все повече. Никой не го интересува, че банките абсолютно незаконно и едностранно променят условията по договорите, което бе заклеймено като престъпление от самия Европейски парламент. Интересна подробност: същите банките не си го позволяват по други държави. Само в България. Hо и тук ще спрат, защото хората се усетиха и започнаха да водят дела. Доста от тях ги спечелиха.




Постингът е за фирмите, събиращи дългове. Често са маскирани като охранителни, т.е. по подобие на най-мутренските времена. Опитват да ви притиснат за да не заведете дело или използвайки хватки, да ви изхвърлят от жилището преди да е завършило разследването.




Само като ги видите, веднага ще разпознаете типичния мутренски профил на дебеловрат мързеливец, търсещ лесен начин за доходи. Някои използват и услугите на цигани, имайки предвид страха на хората от малцинствата.

Отваряйте си очите и ако стане нещо, веднага говорете с адвокат! За всичко има срокове, които обслужват рекетьорите. Изпуснете ли ги, после не можете да заведетe дело.



Масирана реклама в няколко сайта







Няма коментари:

Публикуване на коментар