четвъртък, 16 януари 2014 г.

Краят на БСП



Другари комунисти, не се стряскайте от заглавието! Нямам предвид, че лявото ще изчезне – това е невъзможно. Искам просто да попитам дали не приключихме с познатата БСП? Hякога имало ли е подобно делене и цепене? Не помня. Тези дрязги са по-характерни за дясната част от Народното събрание, защото там обикалят хората, които не принадлежат към някаква обща идеология. При всяка “искра” вдясно вие, другари комунисти, потривахте доволно ръце, обявявайки края на СДС, ГЕРБ, ДСБ или друга абревиатура. Сега е наш ред.




Кажете какво мислите за паралелните листи? Първанов и Калфин са силни фигури и няма как това да не ви тревожи. Разни спецове вече отсякоха – старите са със Станишев и познатото, а младите клонят към гореспоменатите двама. Ето коя била целта им: да привлекат лутащите се луди-млади. Не го твърдя аз, а червените мислители. Изтъркан номер – все младите нещо не разбират, а старите са в час. Но невинаги е така. Може да е обратното.




В едно съм сигурен: скоро БСП няма да е толкова хомогенна партия с твърд електорат. Приемете го още сега, тъй като е неизбежно! А за нас остава утехата, че все пак в БСП има хора с модерно мислене, които не се примиряват с остарелите закостенялости и сляпо следване на идеология, апаратни игри или политически стратегии.


За реклама в сайта







1 коментар:

  1. Що бе, аз нямам нищо против за закрием Българската Садистична Партия.
    Полза няма от нея. Само вреда. Дългогодишна.
    Събрала е най-простите цървули, които опитваха да ни убедят, че дори математическите закони се подчиняват на червения цвят. С възрастта стават още по-глупави.

    ОтговорИзтриване