неделя, 1 септември 2013 г.

Реформи в Би Ти Ви

Информацията, че е възможно Сашо Диков да бъде новият водещ на „Тази сутрин“, сутрешният блок на "Би Ти Ви", не беше потвърдена. Според „24 часа“, бившият ски състезател отказал да замести водещата Лора Крумова, която е в отпуска по майчинство. Той ще се завърне на екрана на 14-ти септември в авторското си предаване по „Нова телевизия“ - „ДИКOFF”.Ситуацията около сутрешният блок на "Би Ти Ви" продължава да бъде неясна. Предаването тръгва отново след броени дни, но не е известно кой ще замести Ани Цолова и Виктор Николаев, след като излъчването на „Тази сутрин“ бе изненадващо прекратено през август.

Двамата водещи ще бъдат част от сутрешното предаване на „Нова телевизия“, което ще стартира през втората седмица на септември. Заедно с тях се прехвърля и бившият продуцент на „Тази сутрин“ - Валерия Чанкова.Възможно е от "Би Ти Ви" да заложат на изцяло нови за медията, непопулярни до сега, лица. Не е ясно и кой точно ще замести водещата Лора Крумова. Проведени са пробни снимки с Марияна Векилска и Генка Шикерова, която е по-вероятно да бъде част от рубриката „bTV Документите“. Продуцент на предаването е Венелин Петков.

Сутрешният блок по БНТ също претърпя основни размествания. Жени Марчева за в бъдеще ще има своя рубрика в предаването "Нека говорят с Росен Петров" по "Би Ти Ви". След като излезе в майчинство, предаването остана в ръцете на Явор Стаматов и Марио Гаврилов, който се задържа по-дълго от уговорените три месеца. Явор Стаматов пък неотдавна напуснал "БНТ".

Промените в телевизионните медии продължават като част от тях ще бъдат разкрити съвсем скоро с началото на новия сезон.

Еcon.bg

.............................................................................................................
............................................................................................................
.............................................................................................................

За реклама в сайта

10 фотографии, за които няма да повярвате, че не са обработени

Доларът счупва оковите на еврото

Как да преуспееш в Китай

Вижте уникални снимки на една по-красива СофияНяма коментари:

Публикуване на коментар