четвъртък, 27 февруари 2014 г.

Не ви ли писна от този простак?





Влезеш ли в интернет, все отнякъде ще изникне поредната изцепка на Мишо Шамара. Tо бяха обвинения, то бяха псувни, то лъжи. Явно няма сам да спре.

Чуйте го само: той бил измислил хип-хопа и в България нямало кой да го оценява! Абсолютен клоун! Редица негови фенове го заплюха, а той продължава да се мисли за величина. Новото е, че не се страхувал от Бойко Борисов. Преди разправяше обратното. Сам да отречеш собствените си твърдения, накъде по-голямо доказателство, че си лъжец?




Последно видях да обвинява Борисов в педофилия. Tова вече минава всякакви граници. Крайно време е бившият премиер да заведе дело, защото в никоя нормална държава подобни клевети не остават ненаказани. За Шамара отдавна се носи слух, че налитал на малолетни фенки, но аз не го твърдя, защото не съм го видял. Пък имам и достойнство – не искам като долнопробен каруцар да сипя обиди и обвинения.
Мишо разсъждава по друг начин. Сам признава, че е добре за имиджа му да прави простотии. Значи затова е цялата помия срещу този, онзи и кой ли не.

Всичко има граница. Дори търпението.





2 коментара:

  1. Ти па, виж каква брадичка вади. Той е мислител на нашето време.
    :-DDD

    ОтговорИзтриване
  2. Че той освен простотии,друго правил ли е?:)))

    ОтговорИзтриване