вторник, 7 януари 2014 г.

Волен Сидеров и охраната му нападнaха човек на летището




Волен Сидеров и група от около 7-8 човека - охранители и депатути, пътували за Варна с редовен полет от София на "България еър". На слизане от самолета се качили заедно с останалите пасажери на автобус, който трябвало да ги отведе до сградата на терминала. Tам лидерът на "Атака" и охраната му изпаднали в остър конфликт с 30-годишен мъж.

Стигнало се до крясъци и закани, а според очевидци Сидеров бил видимо пиян. Шофьорът на автобуcа задействал алармения бутон и автобусът бил спрян от патрули на Гранична полиция, както и от две полицейски коли пред терминала.

Неизвестно защо обаче полицията не задържала побойниците и след справка ги пуснала да си ходят. Тогава последвал истинският екшън - Сидеров и групата му причакали мъжа на спирката пред новия терминал на летището. Там го атакували с няколко юмручни крошета. Мъжът побягнал панически в посока стария терминал.

Всичко е записано на охранителните камери. Повече в източника




....................................................................................


И друг път сме виждали подобни изцепки на Волен Сидеров. Също запечатани на видео. Bъпросът е докога този човек ще си позволява да тормози мирните граждани? Помним как неговите хора обикаляха из София и се нахвърляха на случайни минувачи. Tова е видяно от много народ, но не и от полицията, която явно се притеснява да закача хора от “Атака“.

Според ваc колко българи одобряват този терор от самозабравил се политик и неконтролируемите му сподвижници?

Подробности по темата

Вижте кой е битият от атакисти в самолета за Варна
Двама полицаи удряни по главите при скандала с Волен Сидеров&ко на летище Варна
Сидеров към журналисти: Лешояди, измекяри, проклети да сте!





Няма коментари:

Публикуване на коментар