сряда, 11 септември 2013 г.

Странни разсъждения на Явор Дачков





Прочетете думите на Явор Дачков: “Уж хубави и умни, а за два месеца натворихте глупости за 2 години”!

В целия материал съм съгласен само с това, че всеки има право на коментар. А останалото? Скоро не бях виждал такова изкривено мислене.

Какво означава, че протестиращите са проспали онова, срещу което протестират? Някои дори твърдят, че на протестите отиват хора, които не са гласували. Tова е абсурд! Ако даден човек е дотолкова непукист, та да не гласува, той не би отишъл и на протест. Логично.

Този така наречен довод е не само обиден, но и издиша тотално.

Явор Дачков изброява какво са постигнали протестите. Според него нищо. Пеевски не влязъл в ДАНС, но останал в медиите. Как да го махнат от тях, след като са негови? БСП се превърнали в първа политическа сила. Що за абсурд? Група зомбирани комунисти ги подкрепят и толкова. Останалото са корумпираните медии. Да не говорим за купуването на гласове – запазена марка на червената партия. Как така ще са първа сила? Просто не е вярно.

Върхът обаче е подигравката, че протестиращите само се разхождали. Какво предлага Явор Дачков? Нима иска кървави сблъсъци? Това се нарича подстрекаване. На всичкото отгоре пак протестиращите били превърнали Орешарски, Станишев и Местан в непоклатими политици. Как да го разбирам? Нима не трябва изобщо да им се противоречи? По същата логика САЩ са бетонирали терористите като неуловими и свободолюбиви борци за справедливост, понеже не са заловили Осама бин Ладен.

Срамота!

За мен това не е журналистика. Помня и Кристина Патрашкова какви интриги завъртя в Биг Брадър. После дори недоволстваше, че са я давали прекалено малко. Ако целият отбор на Алексей Петров е такъв, много жалко за него.

.........................................................................................................................

.........................................................................................................................

Няма коментари:

Публикуване на коментар