неделя, 1 септември 2013 г.

Росен Петров призна, че друг мъж е счупил носа му






Росен Петров най-накрая разкри причината за операцията на носа си. Месеци наред водещият на „Нека говорят” стряскаше зрителите на bTV със странния си външен вид. Появиха се множество предположения и догадки, а най-разпространената версия бе, че е пострадал при боксов мач. Истината обаче е доста по-различна.

В интервю за „24 часа” Росен Петров призна, че е имал спречкване с друг мъж, а носът му е бил счупен вследствие на силен удар. „Имам белег, за да помня”, споделя водещият и допълва, че проблемите с дишането са останали в миналото му. „Здрав съм като бик”, хвали се Росен Петров, който в продължение на месеци не можа да открие кадърни лекари, които да извършват операцията. За щастие всички тези проблеми остават в миналото му и водещият е в трескава подготовка за новия сезон на предаването си, което стартира на 1 септември.




Росен Петров призна още, че обмисля и възможността да влезе в политиката след време. На този етап обаче не желае да обсъжда политическите си амбиции, тъй като „да бъдеш журналист е по-лесно”.

Повече в Lifestylebg.com

.........................................................................................................................................
.........................................................................................................................................

Няма коментари:

Публикуване на коментар