четвъртък, 19 септември 2013 г.

Николай Бареков вече работи за политическата си кариера





След като обиколи всички партии и политици, помагайки услужливо с каквото може и на който плати, Николай Бареков вече има необходимите контакти за собствена политическа кариера. Сега е време да заложи последните бомби, обяснявайки колко е презадоволен и няма никакви амбиции за постове и забогатяване, тъй като животът му бил достатъчно подреден.

Най-новият хит е категоричното противопоставяне срещу всеки, който се прави на месия. Pазбира се, той има предвид много други хора, но не и себе си. Cтранно, защото в последните няколко месеца Бареков е единственият човек, за когото съм си мислил, че иска да бъде именно новият месия.

Има ли по-гръмогласен?

Има ли по-агресивен?

Има ли друг, който е готов да скочи на бой дори при малък намек за несъгласие?

Кой заглушава абсолютно всеки глас, опитващ да разсъждава?

Кой е в центъра на всяка жълта клюка, превръщайки я в доказана истина и настоявайки да му вярват на секундата и безпрекословно?

След всичките си доказани качества остана само да приложи последният номер за наивници – нямам нужда от нищо и искам да работя само за душевното си спокойствие (разбирай за доброто на народа). В България е пълно хора, които продължават да вярват на думи и обещания. Следователно със сигурност ще намери последователи. Mоже дори да влезе в Hародното събрание – би трябвало с оглед обстановката, традициите и сериозните капитали зад гърба на този достоен българин, не направил никому лошо, не изрекъл никога лъжа…..

Той е толкова чист, нали? Останаха ли достатъчно слепи, глухи и късопаметни?

........................................................................................................................................

........................................................................................................................................

5 коментара:

  1. Браво време беше да влезе в политиката

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Защо ни е още един като тези вътре?
      Нали искаме промяна. Той няма да я донесе. Вече видяхме какви ги твори и не ни харесаха.

      Изтриване
    2. Е, що? Да си седят другите да ги траем, че сме свикнали да ни таковат ли? Тъпа позиция

      Изтриване
  2. Да работи...като иска да влиза е ясно, че му трябва подготовка, за да спечели повече съмишленици.

    ОтговорИзтриване
  3. Хубаво е човек да работи за развитието си - Бареков претърпява много развитие напоследък.

    ОтговорИзтриване