сряда, 3 юли 2013 г.

Черната Златка подлуди бургаска болница





Плеймейтката Златка Димитрова, известна повече с прякора Черната Златка, вдигна на главата си снощи най-голямата болница в Югоизточна България – МБАЛ-Бургас, твърди Флагман. Златка се появила пред Спешното отделение малко след като приели баща й – Димитър Димитров с мозъчен кръвоизлив. Докато лекарите в Спешното оказвали първа помощ, а колегите им невролози и неврохирузи извършвали първите изследвания, тя обикаляла коридорите на болничното заведение и крещяла като обезумяла.

„През цялото време опитвахме да си свършим работата, но тази простачка така ни ругаеше и псуваше – в това число и възрастни наши колеги мъже, че ако бяхме нормални хора, тя трябваше да бъде опердашена“, казаха от Спешното отделение.

Охраната на болницата неколкократно опитала да успокои гражданката, но тя все по истерично крещяла и обиждала, като заплашвала, че ще изтрепе всеки, който я докосне, защото имало достатъчно връзки по високите етажи и сред борците.

„Пациентът Димитър Димитров е с инсулт, полагаме всички грижи за него и въпреки че не е необходимо сме го настанили в най-хубавата стая в реанимация. Това, което обаче е предизвикала снощи тази госпожа е неприемливо за нас, защото имаме достатъчно много сериозно болни, а колегите се нуждаят от спокойствие, за да си свършат работата, както трябва“, казаха от ръководството на болницата.

Бургазлията Димитър Димитров е биологичният баща на Златка Димитрова, но тя никога не говори за него за разлика от случая със съпруга на майка й от втори брак. Златка близо десетилетие води публични войни срещу бизнесмена Николай Банев, злепоставяйки го по всевъзможни начини в медиите, в борбата да върне земя край Созопол попадаща в границите на приватизираните от него къмпинги.

Години наред Черната Златка се представя за дъщеря именно на този човек и навсякъде парадира, че Банев го бил съсипал и му докарал рак. Димитър Димитров е най-обикновен човечец и живее в бедност, пише още изданието.

Blitz

...........................................................................

Масирана реклама в няколко сайта
Рим
Масов бой на абитуриентски бал в София



miniPRIX


Няма коментари:

Публикуване на коментар