петък, 17 май 2013 г.

Хилда Казасян: С Чочо бяхме повече приятели, отколкото съпрузи




"С Чочо се разделихме просто защото се срещнахме много рано. Ами аз бях на 22 години.А и защото толкова много си приличахме. Разделихме се, защото бяхме по-скоро приятели - брат и сестра ако щете, отколкото съпруг и съпруга. Но не е имало нито един момент, нито една секунда от нашия живот и тогава, и след като се разделихме, в която да спрем да бъдем приятели," разказва Хилда Казасян в интервю за "24 часа".

Тя казва още, че не си спомня и един случай двамата да са си повишили тон. Нямало никаква връзка между раздялата им и бракът му с Йоана Буковска. Отношенията им се били поразвалили отпреди това. Колкото до най-често дискутираната тема за проблемите на Чочо с алкохола, Хилда казва, че го обича въпреки тази му и други слабости. Той бил изключително талантливо същество, слабостите не били съществени. Певицата допуска, че на Чочо му е тежало, че няма собствени деца, защото умирал за тях.

Наскоро тя изгуби друг любим човек - баща си. И когато научила за случилото се с Чочо, даже си казала: "Голям купон става горе на небето сега!"

blitz.bg




Affiliate Program ”Get Money from your Website”




Няма коментари:

Публикуване на коментар